Blog

Són dates per a regalar gastronomia

Sant Jordi, el Dia de la Mare, la 2a Pasqua, Sant Joan…qualsevol data és bona per a regalar gastronomia amb ànima.

Amb els nostres xecs-regal, pots regalar una escapada gastronòmica d’un dia, d’un cap de setmana o d’un pont llarg. Serà una escapada personalitzada, feta a mida només per a tu i per a aquesta persona tan especial. Un regal singular i únic. Fes-nos saber els seus anhels, allò que li agrada quan busca desconnectar, aquelles activitats que no ha fet mai i li encantaria provar.

 

Xec-regals personalitzats i a mida
Xec-regal escapada gastronòmica

Llegeix més

Un showcooking privat o un taller de cuina? un tast professional d’olis d’oliva verge extra potser? I un tast-maridatge de cerveses i xocolates artesanes? Li agrada passejar entre vinyes oliveres i descobrir nous racons? O potser busca aquell molí d’oli, aquella cerveseria o aquell celler petitet, aquell projecte tan especial que poca gent coneix? I si el què vol és un passeig fotogràfic dels paisatges de secà de primavera o aprendre tots els trucs per penjar les millors fotografies gastronòmiques a Instagram quan va de restaurants? I si, a més, no vol perdre’s aquella visita cultural a territoris inexplorats que fa tant temps que vol anar?

T’hem donat unes quantes idees. Ara només cal que ens escriguis a info@oleasoul.com o a través del formulari i prepararem la teva escapada a mida perquè tingui tota l’ànima que aquesta persona tan especial es mereix. I és que no sabem fer-ho d’una altra manera.

showcooking privat Olea Soul
Showcooking privat