Blog

Experiències gastronòmiques entre oliveres a la Pobla de Cérvoles (les Garrigues)

L’oleoturisme més singular al peu de la Serra de la Llena-Muntanyes de Prades

 

Des d’Olea Soul, t’oferim experiències gastronòmiques tot l’any en un entorn únic al bonic poble garriguenc de la Pobla de Cérvoles.

Aquí podreu gaudir dels paisatges de secà, el patrimoni de la pedra seca, les plantes silvestres comestibles, la gastronomia i els olis d’oliva verge extra, els vins i altres productes locals. Tenim vàries opcions. I totes les activitats són pet friendly! (Clica el títol per veure les opcions)

 

 

 

 

 

 

 

 

CANCEL·LAT. 7a jornada d’oleoturisme a la Granadella

Donades les circumstàncies de pandèmia actuals, lamentem informar-vos que hem decidit cancel·lar la 7a edició de l’Experiència de Collita d’Olives i Gastronomia Local que havia de tenir lloc aquest proper 14 de novembre. Totes i tots qui us hi heu interessat, us agraïm l’interès i esperem poder tornar a oferir les nostres activitats singulars en un futur pròxim. Mentrestant, cuidem-nos, cuideu-vos. Seguirem aquí, igual que els ametllers florits, les oliveres, les plantes silvestres, la pedra seca i els paisatges de secà. Tenim molt a aprendre de la resiliència d’aquests paisatges del mediterrani interior i de les gents que tot i les dificultats segueixen aquí creient-hi. Ens tornem a veure molt molt aviat amb aquestes experiències i altres de noves!

AVANCEM LA DATA! El 23 de febrer arriba l’edició 2020 de l’Experiència entre Ametllers Florits

Enguany els ametllers tenen pressa 🙂 Amb les bones temperatures, la floració ha començat abans, així que avancem una setmana l’esdeveniment.

El diumenge 23 de febrer ens tornarem a trobar als magnífics paisatges de secà d’oliveres i ametllers en flor. Colors rosats, blancs, aromes de mel i molta tranquil·litat. Això és el que trobareu a la Granadella, a les Garrigues. Per a tenir una jornada rodona, hi hem afegit molta gastronomia, aprenentatge i diversió!

 

Edició 2019: Experiència entre ametllers florits a les Garrigues!

Atenció! PLACES EXHAURIDES pel dia 3 de març

PLACES OBERTES PEL DIUMENGE 10 DE MARÇ DE 2019. Inscripcions fins al dijous 7

 

Ja ho tenim tot a punt per a una nova edició de l’Experiència entre Ametllers Florits a la Granadella!

Serà els propers diumenge 3 de març i diumenge 10 de març de 2019. Embriaga’t de les aromes, de la gastronomia i dels paisatges de mosaic garriguencs i endinsa’t en el fascinant món d’un producte tan saludable i tan mediterrani com l’ametlla. Després de les pluges d’hivern, enguany la floració és espectacular!

Cabana ametller florit Olea Soul
Oleoturisme

5ª jornada d’oleoturisme a La Granadella

L’autèntic oleoturisme és aquell qui immersa al visitant en una experiència entorn l’oli i tot el seu entorn. Des de la collita de les olives, el seu pas pel molí, la gastronomia, un tast i una visita al museu de l’oli.

Olea Soul conjuntament amb el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, el Museu de l’Oli de Catalunya i la Cooperativa Agrícola de la Granadella organitzem l’edició 2018 (5ª) de l’activitat d’Immersió al Món de l’Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues, terra de grans olis el pròxim 17 de Novembre  de 10 del matí fins a les 6 de la tarda.

 

Oleoturisme | Olea Soul