Què és Olea Soul

Olea Soul és passió per una terra d’oliveres, vinyes i murs de pedra seca. És silenci, és poesia, és un homenatge a la vida i als petits plaers. Però, sobretot, és il·lusió per donar a conèixer un territori únic i els seus tresors humans, naturals i gastronòmics. Tot això, en forma d’agència de viatges especialitzada en turisme responsable i gastronòmic fet a mida.

L’Ignasi Merino, fotògraf, i l’Ariadna Boixader, antropòloga i agent de viatge, uneixen vocacions per dur a terme aquest projecte des de la Pobla de Cérvoles, petit poble garriguenc al peu de la Serra de la Llena i fronterer amb les comarques de la Conca de Barberà i el Priorat.

Olea Soul vol ser una marca reconeguda per crear i oferir activitats pensades amb els cinc sentits. Ens agrada compartir el dia a dia de la Catalunya rural productora d’oli i de vi i convertir aquestes activitats quotidianes, com la collita, els àpats al camp o la gastronomia local, en aventures vibrants i divertides per al viatger més curiós. Tallers i passejos fotogràfics, meditació entre vinyes i oliveres, tallers de dibuix paisatgístic, entre d’altres, complementen la nostra oferta.

Aquest projecte no existiria sense els productors i les productores d’oli i vi, sense els pagesos i pageses, les persones a càrrec de restaurants, la gent que ens envolta i comparteix filosofia de vida. Perquè hi han cregut, nosaltres hem tirat endavant.

Amb l’ànima d’olivera que ens acompanya.

Amunt