Blog

Vine a passar un dia entre ametllers florits!

Ja tenim a punt l’edició 2018 i serà el 25 de febrer! Fes clic aquí

 

El dissabte 11 de març de 2017, vine a l’Experiència entre Ametllers. Un dia per a embriagar-te de bellesa, olors, paisatge i gastronomia!

Experiència entre ametllers florits OLEA SOUL
Experiència entre ametllers florits OLEA SOUL

El dissabte 11 de març, a la Granadella, a les Garrigues, Olea Soul i el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya t’hem preparat una jornada per a endinsar-te en el fascinant món del cultiu, els paisatges i la gastronomia de l’ametlla a les Garrigues.

Els camps d’ametllers florits ens oferiran el marc ideal per a fer un bon esmorzar de camp per a carregar piles, amb embotits i formatges de proximitat i un bon raig d’oli d’oliva verge extra de la cooperativa local! De la mà d’un pagès local, passejarem entre ametllers i ho aprendrem tot sobre aquest arbre tan fascinant i com conviu amb un altre arbre emblemàtic garriguenc, l’olivera. Important no oblidar-se la càmera!

Vols aprendre a fer les millors ametlles garapinyades? la Pepita ens ensenyarà com garapinyar les ametlles tal i com ho fan a la Granadella.

Taller de cuina garapinyades OLEA SOUL

Com que el taller de cuina ens haurà obert la gana, al mateix Centre de la Cultura de l’Oli podrem degustar un dinar homenatge a la gastronomia local de l’ametlla i amb vi DO Costers del Segre ideat per la xef Montse Freixa del restaurant El Castell de la Floresta.

I com arriben les ametlles a les botigues, a les pastisseries, als restaurants? Després de dinar, visitarem una trencadora d’ametlles familiar, on precisament s’encarreguen de preparar el fruit per a la seva distribució.

Un consell: queda’t fins a la posta de sol 😉

Posta de sol ametller florit Olea Soul

Paisatges poètics, gastronomia i cultura de l’ametlla. De les 11 del matí fins a dos quarts de 6 de la tarda. T’ho perdràs?

Inscripcions a info@oleasoul.com fins al 09/03/2017. També et podem oferir un cap de setmana de turisme gastronòmic complet. Consulta’ns!

PreuAdults: 35€ / menors de 12 anys: 15€

*Aquesta activitat es realitzarà amb un mínim de 10 adults i un màxim de 20 adults.