Blog

Regala escapades emocionants amb Olea Soul.

A títol personal, fets a mida, 100% personalitzats i amb un tracte proper, així son els xecs regal d’Olea Soul. Volem que les experiències dels nostres clients siguin autèntiques, que els qui visitin les nostres terres ens recordin amb una rialla d’orella a orella i que sobretot, gaudeixin de cada activitat que els hi haurem preparat.

 

Xecs regal Olea Soul Voleu saber quina infinitat de possibilitats hi ha? Tantes com doni la imaginació, i la terra és clar!

Per començar, saps quants dies et vols escapar? 1, 2, 3? Cap problema!
Segonament, per escollir el tipus d’activitats que preferim, caldrà que ens decidim si volem que siguin de caire més gastronòmic, més cultural, o bé una combinació gastronòmico-cultural, entre altres.

 

I per finalitzar, concretarem quines activitats en particular durem a terme els dies que estarem fora. Podem escollir des d’activitats del món de l’oli o del vi, fins a grans desconeguts com activitats amb herbes aromàtiques, cervesa artesana, formatges artesans, tòfones, fotografia gastronòmica i paisatgística, showcookings privats o bé relaxar-nos en un Spa.

Turisme gastronòmic Olea Soul

Tasts, maridatges, degustacions, tot s’hi val per conèixer els grans productes del territori i el seu origen. També descobrirem la gastronomia de la zona amb menús degustació, dinars exclusius i lots de productes.

T’hem donat unes quantes idees. Ara només cal que ens escriguis a info@oleasoul.com o a través del formulari i prepararem la teva escapada a mida perquè tingui tota l’ànima que aquesta persona tan especial es mereix. I és que no sabem fer-ho d’una altra manera.

Olea Soul.