Blog

Olis de Terrer: oleoturisme al Segrià Sec

La temporada 2015-2016 de collita de l’oliva ja s’ha acabat, però a partir d’octubre d’aquest 2016, tornarem a oferir experiències relacionades amb la collita i l’oli nou. 

Al Segrià Sud, l’oleoturisme també és en plena efervescència. Amb la col·laboració de tres molins privats, des d’ara i fins al 19 de desembre, cada cap de setmana organitzem experiències al voltant de la descoberta de l’oli d’oliva verge extra. N’hem dit “Olis de Terrer”.

Per a més informació: info@oleasoul.com o emplena el formulari de contacte

 

Oleoturisme al Segrià

Fulletó Oleoturisme Segrià

A partir del 22 de novembre i fins al 19 de desembre, els caps de setmana al Segrià també són d’oleoturisme. Vine a conèixer els olis d’oliva verge extra de cada molí. Perquè aquí, terrer significa qualitat, però també personalitat. I és que al darrere de cada marca hi han històries i història.

Cada activitat és diferent i il·lustra el caràcter de la gent que hi ha al darrere. Des d’un molí amb una llarga tradició familiar, passant per un molí que sorprèn el públic amb les seves famoses melmelades d’oli d’oliva verge extra, fins a un molí amb un marcat caràcter transgressor en cultiu i en imatge.

No deixis escapar l’oportunitat d’allargar el cap de setmana amb altres activitats de turisme gastronòmic i cultural.

Per a reserves: info@oleasoul.com o emplena el formulari de contacte

Dóna un cop d’ull a les altres propostes del blog

 

Amb el suport de Turisme al Segrià i la Diputació de Lleida.