Blog

Torna l’experiència de la collita d’olives!

L’edició 2016 d’Immersió al Món de l’Oli ja és aquí!

Collim olives!
Amb la mateixa il·lusió de sempre però amb disseny nou, la collita d’olives a la Granadella es consolida com un clàssic de l’oleoturisme a les Terres de Lleida

Els dissabtes 12 de novembre i els 3 i 10 de desembre de 2016, Olea Soul conjuntament amb el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya i el Museu de l’Oli de Catalunya organitzem l’edició de 2016 de l’activitat d’Immersió al Món de l’Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues.

Durant tot un dia, tindràs l’oportunitat de convertir-te en un expert en el món de la cultura de l’oli, des del camp a la taula i passant pel molí.

Començant amb un esmorzar de brasa per agafar forces, de la mà d’un pagès de la Granadella aprendrem a collir olives de la manera tradicional d’aquestes terres: pentinant les oliveres. Continuarem amb una visita al Centre de la Cultura de l’Oli amb un tast d’olis i un taller de textures d’oli per als més menuts. Al mateix centre, podrem gaudir d’un dinar gastronòmic de la cuina de l’oli d’oliva verge extra acompanyat de vi de la DO Costers del Segre (i menú infantil per als més petits). Després de dinar, toca portar les olives collides al molí, pesar-les i observar tot el procés d’elaboració de l’oli. Acabarem amb una visita guiada al molí antic de la Granadella, avui convertit en Museu de l’Oli de Catalunya.

Pots veure més informació: Fulletó Immersió al Món de l’Oli a la Granadella

*Aquesta activitat es durà a terme amb un mínim de 10 persones adultes i un màxim de 20.

Preus (IVA inclòs)
Adults: 35€
Menors de 12 anys: 15€


Fes clic AQUÍ per a més informació o per a la contractació d’un paquet de cap de setmana amb allotjament i altres activitats o bé pots escriure’ns a 
info@oleasoul.com.