Blog

Experiències de collita d’olives 2017

L’edició 2017 d’Immersió al Món de l’Oli ja és aquí!

Per quart any consecutiu, la collita d’olives torna a la Granadella, un clàssic ja de l’oleoturisme a les Terres de Lleida.

El dimecres 6 de desembreOlea Soul conjuntament amb el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, el Museu de l’Oli de Catalunya i la Cooperativa Agrícola de la Granadella organitzem l’edició 2017 de l’activitat d’Immersió al Món de l’Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues.

Durant tot un dia, tindràs l’oportunitat de convertir-te en un expert en el món de la cultura de l’oli, des del camp a la taula i passant pel molí.

   

Començant amb un esmorzar de pagès per agafar forces, de la mà d’un pagès de la Granadella aprendrem a collir olives de la manera tradicional d’aquestes terres: pentinant les oliveres. Continuarem amb una visita al Centre de la Cultura de l’Oli amb un tast d’olis d’oliva verge extra i un petit taller de textures. Al mateix centre, podrem gaudir d’un dinar d’homenatge a la cuina local i de l’oli acompanyat de vi de la DO Costers del Segre (menú infantil per als més petits). Després de dinar, toca portar les olives collides al molí, pesar-les i observar tot el procés d’elaboració de l’oli. Acabarem amb una visita guiada al molí antic de la Granadella, avui convertit en Museu de l’Oli de Catalunya.

   

*Aquesta activitat es durà a terme amb un mínim de 10 persones adultes i un màxim de 20. Activitat apta per a totes les edats.

Preus (IVA inclòs)
Adults: 37€
Menors de 12 anys: 15€

Inscriu-te a info@oleasoul.com

*Inscripcions fins al 3/12/2017

Fulletó 2017


⇒No et va bé aquest dia? sou un grup d’entre 10 i 20 persones adultes? us interessa una experiència de collita a mida? escriu-nos a 
info@oleasoul.com