Avís legal

El titular d’aquesta web és Ariadna Boixader Camprubí – Olea Soul (a partir d’ara, OLEA SOUL), amb domicili al carrer Vilanova, 8 de La Pobla de Cérvoles que consta inscrita en el Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb el núm. GC 2708. Pot posar-se en contacte per correu electrònic mitjançant l’adreça info@oleasoul.com.

Tots els continguts d’aquesta Web i especialment el seu disseny, articles, informes, gràfics, logotips, codi, noms comercials, marques, dibuixos industrials o qualsevol altre signe susceptible d’utilització industrial o comercial estan subjectes als drets de la propietat intel·lectual i de propietat industrial de OLEA SOUL i/o de tercers titulars dels mateixos que hagin donat la seva autorització per incloure’ls a la Web. Qualsevol utilització dels mateixos contrària a les normes en matèria de propietat intel·lectual i industrial serà perseguida segons la legislació vigent.

OLEA SOUL col·loca enllaços o links i mecanismes per cercar a disposició dels usuaris per facilitar l’accés a la informació, serveis i altres continguts disponibles a Internet. Els enllaços o links habilitats en aquesta web poden conduir a l’usuari a altres llocs o pàgines web gestionades per tercers, sobre els que OLEA SOUL no exerceix cap tipus de control, per la qual cosa es declina qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de les mateixes.