Blog

Oleoturisme

5ª jornada d’oleoturisme a La Granadella

L’autèntic oleoturisme és aquell qui immersa al visitant en una experiència entorn l’oli i tot el seu entorn. Des de la collita de les olives, el seu pas pel molí, la gastronomia, un tast i una visita al museu de l’oli.

Olea Soul conjuntament amb el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, el Museu de l’Oli de Catalunya i la Cooperativa Agrícola de la Granadella organitzem l’edició 2018 (5ª) de l’activitat d’Immersió al Món de l’Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues, terra de grans olis el pròxim 17 de Novembre  de 10 del matí fins a les 6 de la tarda.

 

Oleoturisme | Olea Soul

La jornada d’oleoturisme consta de:

  • Un bon esmorzar de pagès. (No hi faltarà un bon raig d’oli d’oliva verge extra d’enguany!)
  • Pentinarem oliveres. Un pagès local ens explicarà els ets i uts de la collita d’olives, i podrem collir les nostres pròpies olives que després de dinar portarem al molí per veure’n el procés d’extracció de l’oli.
  • Tast d’olis verges extra al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya.
  • Al mateix centre, tindrà lloc un dinar homenatge a la cuina local i de l’oli amb vi de la DO Costers del Segre i menú infantil pels més menuts.
  • Visita a l’antic molí d’oli de la Cooperativa de La Granadella, que forma part del ‘Museu de l’oli de Catalunya’. També veurem in situ el procés d’elaboració actual de l’oli amb les olives que haurem collit durant el matí.

A tenir en compte!

  • Aquesta activitat es durà a terme amb un mínim de 10 persones adultes i un màxim de 20.
  • Activitat apta per a totes les edats.

Preus || IVA inclòs

  • Adults: 37€
  • Menors de 12 anys: 15€

Reserva la teva experiència oleoturística AQUÍ!

*Inscripcions fins al 16/11/2018

 

Oleoturisme | Olea Soul
Oleoturisme | Olea Soul

⇒ No et va bé aquest dia però us agradaria viure-ho? Sou un grup d’entre 10 i 20 persones adultes? Us interessaria una jornada d’oleoturisme a mida? Escriu-nos a info@oleasoul.com

Edició 2018: Vine a passar un dia entre ametllers florits a les Garrigues!

El proper dissabte 10 de març, vine a gaudir de l’Experiència entre Ametllers Florits edició 2018 a la Granadella.

 

Embriaga’t de les aromes, de la gastronomia i dels paisatges de mosaic garriguencs i endinsa’t en el fascinant món d’un producte tan saludable i tan mediterrani com l’ametlla!

 

Experiències de collita d’olives 2017

L’edició 2017 d’Immersió al Món de l’Oli ja és aquí!

Per quart any consecutiu, la collita d’olives torna a la Granadella, un clàssic ja de l’oleoturisme a les Terres de Lleida.

El dimecres 6 de desembreOlea Soul conjuntament amb el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, el Museu de l’Oli de Catalunya i la Cooperativa Agrícola de la Granadella organitzem l’edició 2017 de l’activitat d’Immersió al Món de l’Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues.

Torna el diamant negre gastronòmic: la tòfona d’hivern

La temporada de la tòfona d’hivern 2017 acaba de començar. Del 15 de novembre al 15 de març de 2018, apunta’t a fer una sortida tofonaire (mínim 4 persones) i descobreix una de les experiències gastronòmiques més apassionants!

Saps quina olor fa la terra que veu créixer les tòfones?

Les terres de l’oli i del vi de la Conca de Barberà i Les Garrigues tenen una llarga història de famílies tofonaires. Els últims anys, el tresor més preuat de la gastronomia ha tornat amb força i s’augura un futur espectacular en qualitat de la mà de tofonaires professionals i equips de recerca. Des d’Olea Soul t’organitzem una sortida tofonaire des d’ara i fins a mitjans de març.

Xecs regal Olea Soul

Regala escapades emocionants amb Olea Soul.

A títol personal, fets a mida, 100% personalitzats i amb un tracte proper, així son els xecs regal d’Olea Soul. Volem que les experiències dels nostres clients siguin autèntiques, que els qui visitin les nostres terres ens recordin amb una rialla d’orella a orella i que sobretot, gaudeixin de cada activitat que els hi haurem preparat.

 

Xecs regal Olea Soul Voleu saber quina infinitat de possibilitats hi ha? Tantes com doni la imaginació, i la terra és clar!

Per començar, saps quants dies et vols escapar? 1, 2, 3? Cap problema!
Segonament, per escollir el tipus d’activitats que preferim, caldrà que ens decidim si volem que siguin de caire més gastronòmic, més cultural, o bé una combinació gastronòmico-cultural, entre altres.